18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMIMIZ

Çanakkale Zaferi'nin 108. yıldönümü sebebiyle okulumuzda, Şehitlerimizi Anma ve Çanakkale Zaferini Kutlama Programı düzenlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Çanakkale Zaferi ile ilgili şiirler okundu. Programımızda günün anlam ve önemini anlatan videolar izlendi. Programımız, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ile devam etti. Program sonunda İstiklal Marşı yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları ve hediyeleri takdim edildi. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale'de istiklâli ve istikbali için yekvücut olarak düşmana geçit vermeyen o yeniden diriliş ruhunu ebediyen yaşatacak, temsil ettiği manadan asla vazgeçmeyecek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.

21.03.2024 20